Overnachten bij de Vogeltjesmarkt in Antwerpen

Omdat de vogeltjesmarkt in de ochtend gehouden wordt is het soms handiger om de nacht van tevoren al in Antwerpen te overnachten. Op die manier kun je er lekker een weekendje Antwerpen van maken en zondag op je gemakt naar de vogeltjesmarkt lopen of fietsen. Er zijn rondom de vogeltjesmarkt meerdere hotels en ander accommodaties te vinden, waardoor je binnen enkele minuten op deze populaire zondagsmarkt kunt staan.

Op deze pagina vermelden we een aantal hotels en andere overnachtingsmogelijkheden die in of rondom de theaterwijk gelegen zijn, waar de vogelmarkt gehouden wordt. Wil je zelf zoeken naar hotels, pensions of B&B’s dan kan dat o.a. via booking.com of expedia.nl.

Wat wij zelf vaak doen is via Trivago Antwerpen naar hotels en B&B’s in Antwerpen zoeken. Trivago vergelijkt de prijzen van meer dan tien hotelsites en toont je vervolgens de laagste prijzen per accommodatie. Op deze manier betaal je nooit teveel voor je overnachting in Antwerpen

Theater Hotel

De ligging aan de Arenbergstraat zorgt ervoor dat je op enkele tientallen meters van de vogelenmarkt slaapt als je een kamer boekt in het viersterren Theater Hotel. WiFi is gratis, de receptie is 24 uur per dag geopend en parkeren kan in de buurt tegen betaling. Huisdieren kunnen mee, hoewel daar mogelijk wel een extra toeslag voor betaalt moet worden. Gasten zijn vooral te spreken over de locatie, maar het Theater Hotel scoort ook goede cijfers als het neerkomt op hygiëne, comfort en het personeel.

Theater Hotel
Arenbergstraat 30
B-2000 Antwerpen
Telefoon: +32 3 203 54 10
Kamer reserveren: booking.com

Raphael Suites

Op die minuten lopen van de Vogeltjesmarkt, in de onder shop-a-holics bekende Schuttershof straat, kun je in alle luxe en rust heerlijk overnachten. De Raphael Suites behoren tot de beste plekken in heel Antwerpen om te overnachten. Deze appartementen zijn sfeervol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een fantastische overnachting in Antwerpen. Het enige nadeel dat wij kunnen noemen is dat de Raphael Suites vanwege populariteit vaak uitverkocht zijn. Op tijd reserveren is daarom het advies. Klanten roemen vooral de hygiëne, het comfort, de locatie en de smaakvolle inrichting.

Raphael Suites
Schuttershofstraat 55
B-2000 Antwerpen
Kamer reserveren: booking.com

Hotel Ibis Antwerpen Centrum

Dichterbij de vogelenmarkt kun je bijna niet overnachten. Dit hotel van de Ibis-keten ligt aan het Theaterplein. Wie een kamer heeft die direct aan het Theaterplein ligt die kijkt uit op de vogeltjesmarkt. Het vrij eenvoudige hotel omvat honderdvijftig kamers en biedt haar gasten gratis WiFi in het hele hotelgebouw. Prijstechnisch zit het Ibis hotel onder het gemiddelde wat je in Antwerpen betaalt.

Hotel Ibis Antwerpen Centrum
Meistraat 39
B-2000 Antwerpen
Telefoon +32 3 231 8830
Kamer reserveren: booking.com